IABR-

01.06.2023

New Store - Back Office Dialogues 14 juni

korte presentaties en dialoog over alternatieve waardecreatie

Op woensdag 14 juni 2023 van 17:00 - 19:30 uur vindt de tweede editie van de dialoogserie NEW STORE - BACK OFFICE plaats in het Keilepand, Rotterdam.

Met presentaties van juwelier ontwerper Irma Foldenyi, ontwerper en onderzoeker Selçuk Balamir, architect Tom Frantzen en anderen. Het nagesprek is onder leiding van Aric Chen (directeur Nieuwe Instituut) en Saskia van Stein (directeur IABR).

Aan de hand van een aantal presentaties bespreken we tijdens deze editie wat er voor nodig is om het huidige financiële model te veranderen en hoe ontwerp, handelingsperspectief kan bieden voor alternatieve waardecreatie.

Dit event vindt plaats in het kader van NEW STORE - BACK OFFICE, een langdurige samenwerking tussen de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR) en het Nieuwe Instituut (NI). Het programma richt zich op het denken over en verbeelden van niet-extractieve waardemodellen. De IABR zal zich buigen over de 'back office': de extractieve processen en systemen achterconsumptie zoals (onzichtbare) arbeid, infrastructuur, distributie en data.

Datum: Woensdag 14 juni 2023
Tijd: 17:00 - 19:30 uur
Locatie: Keilepand, Rotterdam
Voertaal: Engels/Nederlands
Toegang: Gratis

Lijkt het je leuk om actief deel te nemen aan het gesprek? Meld je dan hier aan.