IABR-2020-

28
mei
-
11
jul
2021
11:00 - 17:00
2021
11:00 - 17:00

ALLE DATA ONDER VOORBEHOUD !!


Vanwege het coronavirus en de voorschriften van de RIVM is het nodig een time slot te reserveren. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er nooit teveel mensen tegelijk aanwezig zijn en iedereen de tentoonstelling veilig kan bezoeken.
Klik hier om te reserveren.


Reclaiming the Commons

foto: Aad Hoogendoorn

De tentoonstelling RECLAIMING THE COMMONS staat op de schouders van ENERGIE, VAN WIE?,de tentoonstelling die afgelopen december vanwege de lockdown al na drie weken moest worden gesloten en vanwege de beperkende maatregelen sowieso maar door weinig mensen bezocht kon worden.
ENERGIE, VAN WIE? focuste op de energietransitie op wijkniveau. Op de energiewijk als energieke wijk. In RECLAIMING THE COMMONS maken de curatoren, George Brugmans en Thijs van Spaandonk, de volgende stap. Dit keer vertrekken ze vanuit de vaststelling dat energie ooit onderdeel was van de commons: dat wat van ons samen is en waar we samen zorg voor dragen. En dat dat opnieuw zou kunnen, want zon, wind en waterstof zijn van iedereen, de transitie naar duurzame energie zou van ons allemaal moeten zijn. Hoe vinden we de commons dan opnieuw uit voor de eenentwintigste eeuw?
De energietransitie is de olifant in de kamer van de politiek. Hoog tijd dat we zeggen: RECLAIM THE COMMONS!

Meer informatie over RECLAIMING THE COMMONS lees je hier.


RECLAIMING THE COMMONS is open voor het publiek vanaf vrijdag 28 mei tot en met zondag 11 juli 2021. Steeds van dinsdag tot en met zondag, van 11 tot 17 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Let op, vanwege de pandemie zijn alle data onder voorbehoud.

Reserveren
Vanwege het coronavirus en de voorschriften van de RIVM is het nodig een time slot te reserveren. Dat kan hier.

Voor alle bezoekersinformatie klik hier