IABR-2020-

foto: Aad Hoogendoorn

Je bent natuurlijk van harte welkom bij de negende editie van de IABR, DOWN TO EARTH, die loopt van september 2020 tot half juli 2021.
Maar wil je een tentoonstelling bezoeken dan is het vanwege het coronavirus en de voorschriften van de RIVM absoluut nodig een time slot te reserveren - dat kan hier.
Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er nooit teveel mensen tegelijk aanwezig zijn en iedereen de tentoonstelling veilig kan bezoeken.


IABR–DOWN TO EARTH is een biennale in tijden van pandemie. Een anti-biennale waarvan we het programma in de tijd zullen uitvouwen in plaats van dat we het samenballen tot een veelheid aan activiteiten die tegelijkertijd plaatsvinden. Dat is nu niet aan de orde.
Van september 2020 tot de zomer van 2021 presenteren we daarom een serie tentoonstellingen en andere activiteiten. Daarbij volgen we uiteraard de richtlijnen van de RIVM.
Dat betekent ook dat de vorm waarin we het programma zullen gieten zo lang mogelijk niet vast zal staan. Stap voor stap zoeken we de beste manier om onze projecten te presenteren.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Twitter of kijk regelmatig op deze website.

Voor de meest actuele agenda, openingstijden, locaties, route, onze Covid-19 richtlijnen en andere bezoekersinformatie, klik hier